55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

Nizar Menghasut ,Fitnah & Membakar Sentimen Perkauman

Kerajaan Malaysia (BN) dikecam hebat sehingga sekarang, kecaman tersebut bukan sahaja dari dalam neraga malah ada juga dari luar
Yang paling hebat mengecam dan mempertikaikan nya, sudah tentu datang nya dari gabungan PR yang dianggotai tiga parti pembangkang PAS, DAP dan PKR. Perkara ini lah yang menjadi iguan PR adalah kerana mereka mengatakan BN menggunakan senjata Keramat lagi Berpuaka. Mereka menuntut dan mendesak dengan berbagai helah dan cara. Perkara ini menjadi igauan mereka didalam tidur mau pon diwaktu terjaga.
Bila mereka ingat dan terlintas serta terbayangkan huruf dan perkataan ISA mereka tersa kecut perut, tapi oleh kerana ghairah ingin berkuasa, mulut mereka bertambah celupar saolah-olah mereka hebat dan kebal dari diambil sebarang tindakan, mereka sudah ada pasukan mantap dalam PR.
Alasan yang paling tidak munasabah mereka menuduh Kerajaan BN menggunakan ISA dengan sewenang-wenangnya. Tapi adakah pernah mereka terfikir disebalek tuduhan yang tidak berasas itu?
Satu buki yang nyata dapat kita tonton vedio ini terhamburnya perkataan yang amat merbahaya yang teramat sangat yang boleh memporakperanda kan dan jika terjadi pertelingkahan kaum di Malaysia ini adalah angkara siapa. Memang sudah sepatut nya orang seperti Nizar ini dikena tindakan ISA dengan seberapa segara.
Kenapa sehingga kini siNizar masih bebas kemana-mana dan bersuara bertambah lantang menghasut perpaduan kaum yang sudah kian mesra terjalin selama ini, hendak dikeruhkan nya kembali? Adakah BN lemah dan takut untuk mengambil tidakan, Kalau ini yang difikir kan oleh mereka meleset terlalu jauh.
Ini lah bukti nya kerajaan Malaysia (BN) tidak zalim menggunakan ISA dengan sesuka hati. Dan jangan anggap kerajaan akan tunduk kepada mereka-mereka yang melanggar undang-undang. Suka saya ingatkan kepada seluruh rakyat dalam Malaysia ini marilah bersama-sama kita menjaga keamanan Negara demi kesejahteraan kita bersama. Jika ada yang tidak berpuas hati kerana satu-satu perkara bertindaklah dengan berhemah dan cara yang betul.
pssst; waa..bukan lawan cali makan maa...
by;mnorkembalak

Fatwa Menyesatkan PAS.Halal Syarie Pangkah PAS,Haram Syarie Pangkah Umno

Fatwa Menyesatkan PAS: Halal Syarie Pangkah PAS, Haram Syarie Pangkah UMNO
Teringin nak tanya, dalam PRU Ke13 nanti gabungan mereka sudah pasti ada PKR dan DAP, apa pula hukum nya penyokong PAS pangkah DAP yang ahli PAS berada dalam pengundian yang di wakili DAP. Bagus juga ek..kalau PAS haram syarie pangkah DAP ada harapan lah BN nak menang dikawasan tersebut.
Kalah negara Islam di Timur Tengah, Malaysia hebat ramai nya ulamak badut songsang....

Nizar Menghasut ,Fitnah & Membakar Sentimen Perkauman

PKR dan PR adalah pakatan BANGSAT;
Rakyat perlu menilai dengan segera, sebelum anda terpengaruh hasutan yang amat merbahaya yang akan menggugat kesejahteraan dan keharmonian bagi seluruh rakyat Malaysia yang cinta kan keamanan.

Kenalkah Anda Siapa SI-Luncai Ini?

Saya terbitkan disini hiraian dari rakan facebook Zaris Castelo:
Saya setuju dan bersependapat dengan beliau;
Bendera yang disanjung ini, yang dibawa semasa membakar panggung Odeon di KL pada 13 may 1969.....mengangkat bendera ini umpama mengiktiraf pembakaran beramai-ramai orang Melayu/Islam di panggung Odeon tersebut....??? mana pejuang-pejuang PAS pada masa itu???
Apa punya malang pada si Lebai sekor ini, saya pon tak tahu. Saya rasa bukan tinggi upah nya untuk mangkok hayun ini menjulang bendera tersebut. Agak nya dengan sebotol air mineral berukuran 500ml dia sanggup menjual dan menggadai maruah bangsa dan ugama.
Memang buta perut dan buta sejarah...malang sungguh nasib bangsa Melayu kalau ramai orang yang semacam ini.

Sudah Terang Dan Nyata

Saya tujukan khusus kepada bangsa Melayu yang berakal berfikiran yang waras dan yang berugama Islam. Mari lah kita membaca perkataan yang tertera dalam sepanduk MADE in PAS. Apa yang saya huraikan disini ada lah pandangan peribadi saya:
Saya berpendapat, parti PAS sudah tergelincir dari landasan dari kepala hingga ke ekor nya. Perjalanan dan matlamat PAS menggunakan teknik yang konon jalan pintas buat mereka-mereka yang rakus gila kan kuasa pemerentahan, sanggup berbuat apa sahaja sehingga hukum syarak mereka letakkan diponggong mereka. Nafikan lah oleh wahai pemimpin-pemimpin PAS dan ahli-ahli nya dan cubalah tegakkan seberapa boleh benang basah yang telah anda semua lumuri dengan kejahilan anda semua. Tidak keterlaluan saya katakan disini, anda semua bagai kata bidalan, kokok berderai-derai, ekor bergelumang najis.
PAS hanya gah dengan identiti Islam tapi mereka jahil dalam tuntutan ugama Islam yang sebenar. Tidak dinafikan Tok-Tok guru mereka hebat mengaji Pondok mendalami ilmu Islam dan Al-Quran. Kalau hanya pandai baca tapi tidak memahami makna maka ini lah jadi nya. Dalam kitab Al-Quran dari juz 1 hingga juz 30 adakah ayat didalam Al-Quran itu menyuruh atau membolehkan kita mendoakan keburukan sesama bangsa dan se ugama? Kalau mereka baca yang di terbitkan yahudi mungkin adalah agak nya. Didalam kitab ada mengatakan Allah ujud kan kaum yahudi ini, untuk memporak-peranda orang Islam dan sejauh mana pula orang Islam itu boleh bersatu.
Sebelum ini berbagai-bagai yang dilakukan oleh PAS, diantara nya mengkafirkan orang melayu yang berugama Islam, ahli ahli PAS bangsa apa? ahli ahli UMNO bangsa apa? kalau anda tidak tahu saya bagi jawapan nya, kesemua kita adalah Melayu. Dari datok nenek kita sudah berugama Islam, sehingga kepada kita jawab nya juga Islam. Cuma sama-ada faham tak faham sahaja tentang Islam dan kuat atau tidak sahaja setiap individu Melayu yang mengamal tuntutan cara Islam. Tapi mereka mereka ini bukan kafir. Siapa anda wahai orang orang PAS, YANG BERANI MERAMPAS HAK ALLAH untuk menjatuhkan hukum sesaorang itu kafir? sedangkan anda tidak tahu kesahehan nya.
Jika pemimpin-pemimpin PAS benar-benar inginkan kuasa dan bersungguh dalam politik, tukar lah indentiti sekarang PARTI ISLAM SE MALAYSIA kepada nama lain sebagai contoh parti ajaran sesat ke atau parti agama sesat ke atau sebagai nya. Baru tidak terjejas atas nama Islam.
Tanggal 21. 01. 2011 jam 11:11 Ada lah hari kelahiran rakan blogg papa gomo, disi saya mengambil kesempetan mengucap selamat hari lahir, semoga di murahkan rezeki, di panjangkan usia dan sehat-sehat selalu. Teruskan perjuangan anda membela nasib dan menyatupadukan orang-orang Melayu dan memperjuangkan kebenaran yang kini semakin menjadi-jadi yang di timbulkan oleh mereka-mereka yang ingin melihat bangsa Melayu berpecah belah. Ma'af tiada yang berharga dapat saya berikan sebagai hadiah sempena hari kelahiran papa gomo hanya lah sebuah kek tembaga, hehehe...gomo jangan makan nanti patah gigi. Kek tembaga ini melambangkan kesehatan dan ilmu yang sentiasa digilap akan sentiasa berseri dan bercahaya.
sekian dari;
mnorkembalak

Immunolive International

Pembelian Produk Secara Online, Jika Menghadapi Sebarang Masalah Hubungi Saya mnorkembalak 012-4625097 atau 016-5580597 klik dibawah; Immunolive International

Macatea

Masalah umum; Mati Pucuk, Buah Pinggang, Kencing Manis, Darah Tinggi, Buasir, Lumpuh, Resdung, Juga Mampu Membantu Warga Emas Pelbagai Penyakit Lain.
. Melancarkan peredaran darah
. Mencairkan darah
. Membuang toksin di dalam badan
. Mengawal keseimbangan aras gula di dalam darah
. Mengawal kandungan asid di dalam badan
. Meningkatkan kecergasan badan
. Meningkatkan kesuburan
. Menguatkan tulang/Mengelak kan penyakit osteoporosis
. Merawat buasir dan sembelit
. Mengawal emosi/Kerunsingan & tekanan
. Mengimbangkan hormone badan
. Meningkatkan kualiti tidur
. Merangsang fungsi otak
Jika berminat hibungi saya mnorkembalak 012-4625097/016-5580597

eNumCALL.com - the Global Telecommunication Services

Peroduk HEBAT yang dicari-cari oleh SEMUA orang, anda cuma EMAIL website atau SMS kepada rakan-rakan dan selebih nya kami buat kan untok anda. Daftar percuma dan sebuah website akan diberikan kepada anda untok di-promosikan
eNumCALL.com - the Global Telecommunication Services

Rakan Blog K.B.E