55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

Ma'af lah semua Rakan Dan Lawan, Aku Baru Belajar Berpuisi


Oleh kerana minat puisi jadi aku pun nak cuba-cuba lah ni..tapi bahasanya tak lah setanding Sasterawan Negara. Al-maklumlah teman ni baru belajor wehh..

Mukanya kusut dan masai
Sudah bertahun tidak dibelai
Kerana perjuangannya yang belum selesai
Mempertahankan insan yang begelar CIBAI..
(Cintai-Insan-Bernama-Anwar-Ibrahim)

Bila CIBAI dah kena Cabai
Datang PERKASA terus TIBAI
Terpekek terlolong tak tentu pasai
Semua pengikutnya specis KALDAI

 Pssstt...BERSHIT..arr..jangan tak BERSHIT kehkehkeh 

Produk 'MAHASEWEL' Adunan Pakatan Rakyat

Produk 'MAHASEWEL' adunan Pakatan Rakyat kini sudah terhasil, segala bermacam aksi mereka sudah tersebar luas melalui internet. Tahniahlah sekali lagi kepada puok-puok pakatan nih kerana telah menghasilkan produk yang 'LAW KUALITI' semoga anda tercorot dibelakang negara Malaysia yang tercinta ini.

Betina di upah, kondom bersepah kehkehkeh..Mak Bapak PR tak boleh marah. Jangan salahkan taqdir..tapi salahkan asuhan dari mak bapak yang berkenaan. Kini tercapai lah hajat PR yang sebenarnya. Betina-betina di upah pelengkapkan pasangan untuk menghasilkan LGBT PORNO keluaran PR

Psstt..jange marah ekk tok gapoh jah..Pok Nik tentu suko..kikiki..

Pakatan Rakyat Buat Janji Dengan Air Liur, Jangan Nanti Anda Menagihnya Dengan Air Mata

Jumlah yang besar untuk melaksanakan tiga janji pembangkang menelan belanja bernilan RM200 billion setiap tahun..!! inilah modal PR sekarang dimerata-rata tempat menabur janji yang tidak terjangkau oleh mereka (PR) sendiri.

Kepada rakyat yang tak reti membaca, mengira dan mentafsir bolehlah dijual janji yang sebegini. Kepada sesiapa yang membaca artikel ini sila kongsikan link dibawah ini untuk memberi penerangan yang sejelas-jelasnya supaya rakyat tidak terpengaruh dengan janji 'Tong Kosong' ini.

Memberi pendidikan percuma dan subsidi (termasuk penghapusan PTPTN), tol percuma dan subsidi (termasuk menaikkan royalti minyak untuk Sabah dan Sarawak sebanyak 20% dari sekarang yang hanya 5%.

Untuk membiayai sepenuhnya Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan mengambil alih lebih 500 buah Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) bagi merealisasikan janji perkhidmatan percuma ini sahaja menelan belanja RM100 billion.

Untuk secara terperinci yang telah dikira oleh pakar anda boleh klik link dibawah ini..belum lagi termasuk dengan janjijanji yang lain dari PR http://umno-online.com/?p=58490 

Psstt..dimana PR nak kobek duit sebanyak ini setiap tahun? 

Rakyat Kelantan Ingin Rumah, Hanya BN Mampu Lakukan

Molek Weh Hok Mace Ni Tak Teringin Ko?
Hanya Barisan Nasional (BN) yang mampu sediakan rumah mampu milik kepada rakyat Kelantan, kerana kerajaan PAS Keantan gagal secara total memberikan projek yang sebegini kepada rakyatnya dan juga kemudahan awan yang lain masih ditakuk lama.

Malah seramai 43,000 rakyat negeri itu yang masih belum mempunyai rumah sendiri serta kawasan Kota Bharu merupakan kawasan yang serius memerlukan projek perumahan sebegini.

Pssstt.. jange lah nok harapkan Pok Nik dah tak mampu jahhh..!!

Salam Hormat Buat Pembaca Blog K.B.E

Fuiyooo..!!!
Dah lama tak online kerana ada berbagai-bagai permasalahan dan saya asyik bergiat didalam 50 lebih group Facebook, dalam pada itu laptop saya sering diserang virus malaware dan sebagainya. Kini bila muncul kembali saya dah terkena penyakit misteri..huhuhu...

Rakan Blog K.B.E