55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

Mereka-mereka ni faham ke tidak?

Mereka-mereka yang ahli agama ni faham ke tidak apa makna yang lambang mereka tunjuk kan ini?Adakah Ustaz Azhar Idrus dan Nik Aziz tahu makna lambang yang mereka tunjuk kan atau atau pun mereka tahu dan dalam diri mereka terasa megah?

Kemunculan Bara Api di Yaman

Fenomena kejadian Bara Api dan tanah berasap di Yamen tersebar. Namun punca sebenar kejadian fenomena tersebut masih belum dapat dipastikan. Didalam youtube, ramai pengguna Arab telah muat naik video tersebut dengan tajuk Tanah Berasap dan Berapi berlaku di Yamen. Mengenai lokasi kejadian tersebut, rata-rata pengguna mengesahkan kejadian tersebut berlaku di Yamen yang telah diterjemahkan dalam bahasa Arab.

J.P.N angguk-angguk geleng-geleng

Jabatan Peguam Negara angguk-angguk geleng-geleng..~!!Ada benarnya juga. Jika kes yang melibatkan pemimpin Barisan Nasional, laju je siasat biarpun ada bukti sekeping gambar atau video je. Kalau kes melibatkan pemimpin pembangkang...macam-macam alasan @ malas nak siasat walaupun ada bukti video ada gambar, ada rakaman suara pun ada..hairan bin ajaib..!!

Hina YDPA

Kuala Lumpur, 4 Jun 2013 - Berkaitan isu penghinaan terhadap Seri Paduka Baginda Yang DiPertuan Agong, pada pagi ini jam 9.30 pagi, polis DiRaja Malaysia telah menangkap seorang wanita yang berusia 32 tahun di Taman Nirwana, Ampang, Selangor. Tangkapan dilakukan bersabit dengan siasatan dibawah seksyen 4(1) Akta Hasutan 1948.

Berhubung kes ini, Polis Kuala Lumpur juga meminta penama-penama berikut tampil membantu siasatan


1) Weennee Tan
2) Shuh Chien Loo
3) Hun Keat Wong
4) Carol Tay

Ah Jib Gor

Ah Jib GorAh Jib Gor: adalah suka di ingatkan cukuplah keputusan PRU-13 yang baru berlalu mengajar kita kan erti kata sebenar, dimana bumi kita berpijak disitulah langit yang kita junjung. Mulai pada saat ini usahlah terlebih Cina, kelak yang dikejar tak dapat yang dikendung pula keciciran.

Ada perkara yang boleh untuk 1Malaysia, ada perkara tak boleh, jangan anggap semua perkara boleh untuk di 1Malaysai-kan, kepimpinan Umno tak perlu buang masa nak kaji mengenai cadangan menjadikan Barisan Nasional (BN) sebagai parti tunggal. Ini kerana hal itu hanyalah satu perangkap yang lansung tidak menguntungkan Umno dan orang melayu.

Saya cukup yakin seluruh rakyat orang melayu tidak suka perkara ini dilakukan demi mengikut perubahan yang akan membuatkan kita semua akan berasa tidak selesa malah ada perkara yang lebih buruk akan terjadi..??!! Ingat helah si celaka-celaka yang 'RACITS' ini sentiasa mengambil kesempatan untuk memusnahkan segal hak kita

Pssttt..Diharap kita semua protes jika perkara ini dilaksanakan..

Rakan Blog K.B.E