55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

hamPAS Kelapa

hamPAS KelapaHamPAS kelapa - Habitat yang ada didalam kepimpinan Pas, meminta, menadah tin milo, bag-bag plastik lebih mulia dari mereka membantu. Si tua kutuk masih lagi bermulut celupar menyifatkan BR1M yang diberi oleh kerajaan sekarang seperti 'hampas kelapa'

Rasa-rasanya jika tidak menjadi wakil rakyat, menteri dan menteri besar si Nik Aziz ini mungkin melarat hidupnya dan juga peluang BR1M ini juga di tibai olehnya...pirah tua kutuk yang masih lupa bahawa hidup ini pasti mati...!!


2JUTA NO HELL

2JUTA NO HELL
Berhhh...breh...
2juta no hell..bagi Hadi Awang. Rajin sangat berkokok dan menyalak sekali sekali terpalitlah najis diatas jemala Hadi Awang. "Kerana Pulut Santan Binasa, Kerana Mulut Hadi menanah pungkoq. Pada PRU-13 yang lalu Hadi Awang telah menyampai ceramah dan dalam bentuk berkempen piliharaya. Hadi telah mereka-reka cipta sama-ada dakwaan ini benar atau tidak mendakwa, Pas terpaksa meletakkan calonnya bertanding kerana mereka tidak mahu mengundi atau menerima calon yang menjadi pengedar pil kuda.

Susulan dari kenyataan Hadi Awang itu, calon PKR dan orang-orang nya telah membuat laporan polis...lalu Hadi Awang didakwa dan diperintahkan membayar RM2 Juta oleh pihak mahkamah. Ekoran dari perintah mahkamah tersebut, peguam Pas yang mewakili Hadi Awang ingin membuat rayuan supaya arahan tersebut diketepikan....kenapa pulak nak diketepikan? bayar aje lah...!!!

Duit Tabung Memali tak kanlah dah habis..kalau dah habis dah siap ke laporan dari bendahari dan juru audit. Kalau masih berkurangan duit-duit tabung tin milo, tabung buluh dan karung plastic tak boleh ke nak tampung, kalau itupun juga sudah habis...ala..ciput jerk!! DAPigs kan ada..!! anytime boleh bantu dengan syarat Pas kenalah jadi tukang salak terhadap UMNO..!!!


Kan dah jelas.. no hell 2juta buat Hadi nak seatlekan perkara ini.


Atau pon seperti gambar diatas sekali tu.. bila dua tangan mereka TERSALAM bereh...bereh 2juta tapi syaratnya pulak kenalah jadi KALDAI kepada PKR seumur hidup...

EKEKEKEK...nasib ko lah labu...!!!

Maaf le aku terjumpa pulak link video ni?

Tiada tujuan untuk memalukan yang ampunya diri...semoga diharap jika yang berkenaan terasa akan kesilapan besar yang telah dilakukan, cepat-cepatlah bertaubat. Jangan salahkan ibu yang mengandung dan apatah lagi untuk menyalahkan orang lain. Maafkan aku kerana kongsikan link video ini..
Porn o Movies xxx movies malay actress ida nerin posted 2013-01-05

Rakan Blog K.B.E