"MAHATHIR JANGAN MAMPOS DALU" Nga Kor Ming

DAP sentiasa menghina Mahathir dari dulu hingga kini dan selamanya namun perkara tersebut tidak mengganggu beliau.

Mahathir rela dihina DAP. (macai2 dan penjilat Mahathir juga tak kesah) Sememangnya beliau mengamalkan politik haiwan. Dalam satu video yang menjadi viral di media sosial, Nga Kor Ming menghina Mahathir seteruk teruknya dengan meletakkan Mahathir di neraka bersama Lee Kuan Yew.

Sebagaimana yang kita tahu, orang kafir tidak akan masuk syurga dengan semua kejahatan yang beliau lakukan bersama pakatan pembangkang diketuai DAP. Ini ayat kasar yang Nga Kor Ming gunakan terhadap Mahathir. Beliau dengan biadap mengatakan Lee Kuan Yew sedang menunggu “di atas” untuk main mahjong dengan Mahathir sambil Nga menuding jari pada gambar Mahathir.

Semua hadirin ketawa dengan ayat Nga Kor Ming itu. Namun Mahathir dan anak-anaknya tidak sedikit pun marah dihina sedemikian. Tambah Nga Kor Ming lagi,

“kita berdoa Mahathir jangan MAMPOS lagi, agar umurnya panjang. PRU kali ini adalah ‘konsert perpisahan’ bagi Mahathir”

“Lee Kuan Yew hubungi Mahathir, tanya dia, kau bila nak naik atas ni?. “Anak muda” kita ini (Mahathir) kata ” mana boleh mampus lagi, aku ada satu benda lagi tak selesai.

Apa benda tak selesai? , Jatuhkan BN dululah. Seterusnya anda boleh dengar kata-kata biadap Nga Kor Ming dalam video dibawah.

Video Player 00:00 01:54 Sungguh terdesak Mahathir sehingga sanggup dihina DAP sedemikian rupa. Rakyat Malaysia harus tolak pakatan pembangkang diketuai DAP yang tidak peduli akan maruah manusia. Rakyat hanya sampah bagi pakatan terutamanya orang Melayu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog KBE

Catatan Popular