55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

Agenda Peribadi

Kalau betol sayangkan bangsa dan parti inikah caranya? Inikah sikap negarawan yang pernah berkhimat selama 22 tahun sebagai PM? Anda dihormati dari kawan dan lawan, anda dihormati didalam negara dan luar negara..!!

Dari dahulu sehingga sekarang segala jasa anda dikenang. Dari dahulu sehingga sekarang anda dihormati..."TAPI KINI SAYANG..!!! SEKARANG SUDAH TIDAK LAGI" Ingatlah jangan sia-siakan segala yang anda telah terima semuanya itu..tapi dipenghujung usia saya tidak mahu segala-galanya terhapus, sebaliknya setelah pemergian anda..dicemoh dan dicaci.

Agenda Peribadi
"Hang pikiaq lah sendiri"
Dari sudut pandangan pelbagai sudut..?!! semuanya ini merakamkan terserlah niat anda, bagai kata bidalan "ada udang disebalik batu" dan juga "sekilas ikan diair kita sudah tahu jantan betina"...! ramai yang beranggapan bukan kerana ada dendam kesuma akan tetapi anda punya "agenda peribadi"

Ingatlah segala apa yang kita perolehi didunia ini akan dihitung semuanya di akhirat kelak. Segala apa yang kita usahakan tidak satupun yang dibawa mati...semuanya tinggal hanya yang kita bawa ialah amalan buruk dan baik yang kita lakukan semasa hidup..

"Allah terima tobat seseorang hamba itu selagi nyawanya belum sampai ke halkhom" Sayangkan bangsa, sayangkan parti bukan caranya begini...apatah lagi anda telah melakukan kesalahan yang besar menyerang peribadi secara umum.

JIka anda masih belum puas segala apa yang anda nikmati..terpulang? terukan...!! Kita berlainan kubur...sesungguhnya Allah tidak membebankan dosa seseorang itu kepada orang lain.

p/s teruskan mainan wayang anda..!!

2 ulasan:

  1. Ya, Raja kiranya zalim lagi boleh disanggah..inikan pula apalah sangat statusnya Tun

    BalasPadam
  2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog K.B.E