55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

Lucu Ke Tidak

Lucu ke tidak? dalam sebuk-sebuk nak jadi hero untuk membela penjenayah dapat pula ugutan bunuh dari penjenayah ekekeke...lawok tahap gaban ni..ada juga peguam yang nak cari makan dan publisiti dengan bermacam-macam gaya.


Lucu Ke Tidak
Apa tak lucunya? bila dapat ugutan kononnya kerana nak membela 5 penjenayah yang ditembak mati oleh pasukan polis... dengan alasan bahawa pihak polis salah guna kuasa @ kejam...dah tu nak buat report pada polis tentang ugutan tersebut dan tunjukkan bukti dapat peluru hidup yang entah mungkin darimana peluru tersebut diperolehi..!!

Itulah yang dikatakan lucu..dah tuduh polis kejam dan sebagainya, septutnya buatlah report pada askar ke..pada komunis ke..biar mereka tembak je.. polis yang dikatakan salah guna kuasa dan kejam itu...!! barulah betul. Kalau benar peluru itu datangnya dari ugutan tersebut..aku nasihatkan ko telan...je..jang oiii...!! habis cerita tutup kesah.
Mahu tambah power klik link ini

1 ulasan:

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog K.B.E