Who close FB account Zahari?

Who close Fb account Zahari? Sebelum diketahui oleh umum bahawa juruterbang MH370, Kapten Zaharie Ahmad Shah dengan Anwar Ibrahim dan ahli serta penyokong tegar PKR, akaun FB nya masih ada. Tapi apabila tersebar secara meluas yang dilaporkan oleh dua media di Britain, kini menimbulkan lagi suatu perkara yang pelik dan menjadi tandatanya dengan misteri kehilangan pesawat MH370.

Who close FB Zahari?

"KINI AKAUN FACEBOOK JURUTERBANG TERSEBUT SUDAH TIDAK DAPAT DILAYARI"

Persoalannya siapa sebenarnya yang mematikan akaun tersebut? adakah mana-mana ahli keluarga  Zaharie yang tahu 'password' akaun tersebut yang mematikannya walaupun ia kelihatan agak mustahil untuk berbuat begitu..!! "ADAKAH FACEBOOK YANG MEMATIKAN DAN APA SEBABNYA".

Ada persolan baru yang timbul semankin misteri penutupan akaun fb itu berlaku sejurus identiti serta kecenderongan politik juruterbang itu diketahui. Kini semua sudah mengetahui bahawa Zaharie ada perhubungan keluar dengan keluarga Anwar Ibrahim. Pengakuan Anwar secara tak sengaja mengenali indentiti Zahari secara peribadi tapi Wan Azizah biasalah dengan sikapnya Penafian demi penafian akan keluar dari mulutnya jika sesuatu perkara bersangkutan yang boleh membuka pekung didada mereka.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog K.B.E

FB