55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

Pak Menteri KDN kena ugut pulak ish...ish...ish...!!

Begitulah dunia ini, kadang-kadang banyak perkara yang lucu dari perkara yang realiti.


Ini pihak mana pulak yang nak main wayang atau nak bersenda gurau ni.. sedangkan angin tiada ribut pun tak pernah Menteri KDN kita ini kredibiliti nya pun nampak kurang berkesan dan menyerlah, inikan pulak ada pihak duk antar peluru hidup kat dia.


Hantarkan mercun atau bunga api dapat gak Pak Menteri main. Yang dihantar ugutan dan peluru hidup tu apa hal..? Saya berharap lah sesangat pada Pak Menteri KDN ni..janganlah lemah dan patah semangat. Tunjuk dan buktikan kemampuan dan keberkesanan fungsi KDN yang sebenar supaya boleh dihormati oleh pihak kawan dan lawan.


Klik lah diisni - peraktoday.com/wp/?p=28665 malas saya nak ulas dengan Menteri yang lemah semangat ni.


Jom kita buat duit online klik dini - http://worldteamchampion.com/?id=mnorkembalak Semuanya mudah dan hebat.

Meh join group worldteamchampion di facebook minat nak join klik link ini dan mohon jadi ahli - http://adf.ly/2JOYB


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog K.B.E