Yang benar kita tetap sokong tak kira hujah itu datang dari pehak mana..

Waktu sebelum merdeka ketika tentera Jepun menjajah Tanah Melayu dalam tahun 1940an ramai orang yang kena penampar Jepun jika tidak mengikut arahan atau sebagainya dari kehendak tentera Jepun pada masa itu.


Di zaman selepas merdeka ini, iaitu di Malaysia ini seorang rakyat Malaysia berketurunnan Melayu yang layak nama gelarannya di panggil 'Mat Sabun' telah kena penampar dari seorang berbangsa benggali ia itu Karpal Singh.


Dalam kenyataan Karpal Singh yang di terbit kan oleh Utusan Malaysia mengatakan "ANGGOTA POLIS YANG BERJUANG MEMPERTAHANKAN BALAI POLIS BUKIT KEPONG ADALAH SEBAGAI PEJUANG YANG SEBENAR"


Katanya lagi FAKTA sebenar memang tidak bolih diubah. Kedangkalan Mat Sabun telah ditempelak dengan kenyataan dari Karpal ini. Syabas dan tahniah di ucapkan kepada penasihat DAP ini.


Siannya pada Mat Sabun kononnya nak mencari saham dari Tuan besarnya DAP hancusssssss..semuanya gara-gara kenyataan dari orang yang celik sejarah dan tidak sejahil semacam Mat Sabun ini.

Klik disini seterusnya - Utusan Malaysia Online - Terkini

Jom kita buat duit secara online dengan mudah klik disini - http://worldteamchampion.com/?id=mnorkembalak

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog KBE

FB

Catatan Popular