55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

Anwar Jadi PM Negara Manalah Aku nak Duduk

Beladi Siut Beladi Suntut

Adula..adula.. kalau Anwar jadi PM negara manalah aku nak duduk? nak duduk kat Singapore masalah juga, tau di Guan Eng di hasutnya Lee Kuan Yew mantan PM tu naya aku kena rebus. Maklumlah antara DAP dengan PAP adik beradik sepusat sepusing. Hala tuju mereka sama nak jadikan negara Malaysia ni sebuah Republic.

Malu wooo.. Prime minister of Malaysia @ ada video sedang suntut Cinadoll kalau tak percaya yang dalam video apa aku nak kesah, tapi sebagai rakyat bagi sesebuah negara malu lah ada ketua semacam itu...!!

Pssttt boleh tajuk link laman lucah tu kata Prime Minister of Malaysia.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog K.B.E