KDN Bekerjasama Kenal Pasti Dalang

Fuck U Fuckatan..!! ewah-ewah kenapa lak Stone Cold Steave Austin bengang kat Pakatan Haram ni..!! kang naya lak hacker Pakatan Haram Serang blog aku huhuhu
KDN Bekerjasama Kenal Pasti Dalang
KLUANG: Kementerian Dalam Negeri (KDN) bekerjasama dengan perisikan serantau bagi menyiasat dan mengenal pasti dalang insiden pencerobohan kumpulan militan dari selatan Filipina di Sabah.

Menterinya, Datuk Hishammuddin Hussein, berkata dalam menyiasat insiden itu, Cawangan Khas Polis Diraja Malaysia (PDRM) juga menjalin kerjasama rapat dengan National Intelligence Coordinating Agency (NICA) Filipina.

"National Intelligence Coordinating Agency, Filipina memang mempunyai kerjasama yang rapat dengan Cawangan Khas kita. "Kita mendapat maklumat (perisikan) terkini berhubung kait dengan pembabitan pihak ketiga selain daripada maklumat tentang kumpulan (Jamalul) Kiram (pemimpin pengganas Sulu)

"Ia juga (maklumat perisikan) sama ada membabitkan MILF (Barisan Pembebasan Islam Moro) ke, kumpulan Nur Misuari (bekas pemimpin Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF), kepada pihak-pihak politikus atau pengganas-pengganas tertentu," katanya kepada pemberita hari ini.

Hishammuddin yang juga Ahli Parlimen Semberong berkata demikian selepas majlis perasmian Pusat Giat Semberong di Dewan Taman Sri Lambak, disini, hari ini.

Menurut beliau kerjasama baik antara Kuala Lumpur dan Manila terbukti baru-baru ini apabila kapal pengawal pantai Filipina menahan 38 penceroboh di perairan Tawi-Tawi apabila mereka cuba balik ke republik tersebut. KDN telah mewujudkan rangkaian selanjutnya baca disini 

Pssttt..dah pastilah ada yang panas bontot tak tido malam  
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog KBE

FB

Catatan Popular