55expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass='>

Klik to Cala Huala

Klik to Cala Huala
Klik to Cala Huala

Pak Imam Ngentot

Pak Imam Ngentot
Ada tokoh jadi imam nih..
 Serangan demi serangan yang dilakukan terhadap Anwar belum berjaya ditepiskan olehnya. Modalnya beliau jika sesuatu soalan yang ditanyakan oleh para wartawan bersabit tingkah laku yang mengaibkan akan dikatakannya "U ulang soalan, I saman U"

Pak Imam Ngentot
HarakahDaily dah delete post ini
 Pada hari pertama tersebarnya gambar yang mirip Anwar Ibrahim, Akhbar HarakahDaily juga menerbitkan gambar yang sama cuma tajuk beritanya diubah sedikit menyatakan serangan ini adalah kompirasi Umno. Namun oleh kerana mereka sedar, gambar tersebut akan memburukan keadaan Pakatan Haram makan berita dan gambar tersebut telah di deletekan.

Bukan akhbar tersebut takut disaman mungkin oleh Umno, tetapi sebaliknya ialah akan kesihahan tentang gambar tersebut yang membuatkan terpaksa di delete walaupun pahit mereka terpaksa telan.
 

Pak Imam Ngentot
Sepintas lalu melampiaskan nafsu sarakahnya
Diantara kepingan-kepingan gambar tersebut disiarkan diatas ini. Gambar yang paling diatas pada postingan ini, kan..nampak elok molek sangat Anwar dah jadi Imam gitu.. ingin lihat gambar dan berita Anwar jadi Imam boleh lihat  
..>DI-SINI..<

3 ulasan:

  1. Kalau sesiapa jumpa imam ni tolong tanya kat dia yang mana lebih sedap..anatara depan dan belakang!!

    BalasPadam
  2. Yang depan tentu lah sedap, yang belakang lak tentu lah syok kehkehkeh

    BalasPadam
  3. Time ni la nak saman umno. Apasal tak brani? Takut? Konsisten la sket bila bab nak saman menyaman.

    BalasPadam

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog K.B.E