Pas Koyak Rabak Hancur Lebur

EMAIL DARI SEORANG PEMBACA: HAJI Z KUALA LUMPUR

Takziah Pas. Demi DAP, Muktamar Talkinkan Perjuangan islam!

Takziah kepada penyokong-penyokong Pas yang masih belum sedar walaupun sudah berkali-kali terperdaya dengan tipu helah laungan retorik kononnya Pas perjuangkan matlamat menubuhkan sebuah daulah Islamiyyah di bumi Malaysia tercinta ini.

Sedar dan insaflah. Muktamar Pas yang baru berakhir sudah mentalkinkan perjuangan Pas itu. Pas apabila bersekongkol dengan si kafir harbi@babi DAP laknatullah dan PKR kini menjadi parti sekular. Inilah balasan Allah Ta'ala apabila menuduh dan menfitnah UMNO parti sekular. Akhirnya air ludah jatuh ke muka sendiri!.

Pas bukan lagi sebuah parti yang menjanjikan suatu gegasan berlandaskan Syariat Islam dan Sunnah Nabi Muhammmad S.A.W sebaik-baik sahaja bernikah secara mut'ah dengan DAP si kafir harbi@babi laknatullah dan bermadu dengan PKR, parti penganut fahaman pluralisme yang sanggup menyamaratakan segala-galanya demi segenggam kuasa politik. depan boleh, belakang boleh, kiri boleh, kanan pun boleh. Semuanya rata sama rasa.

Maka hari ini, lenyap sudah harapan untuk menyaksikan janji manis Pas mengotakan kata, melaksanakan sahutan "Negara Islam"


Kini orang nombor dua Pas, Mat Sabu @ Mat sapu (Normah di bilik 121) yang pernah ditangkap khalwat dengan bini orang akan menggerakkan ceramah politik penglipur lara maki hamun satu kepakaran yang ada padanya. Mengumpul seberapa ramai anak-anak muda untuk demostrasi jalanan, satu kegemaran luar tabi'ee beliau.


Budaya mencerca, menfitnah dan berceramah ikut emosi tanpa fakta menjadi KPI dan satu Standard Operation  (SOP) yang perlu dipatauhi.


Orang UMNO yang mengucap syahadah yang sama, bersembahyang lima waktu, berpuasa pada bulan Ramadhan dan menyembah Allah yang Satu dijadikan sasaran musuh utama yang harus dihancurkan kerana sudah berjanji setia denagn DAP sikafir harbi@babi laknatullah.


Pedulikan kerajaan perpaduan dengan UMNO. Mari bersama-sama dengan DAP. Itulah mesej muktamar Pas apabila memilih Mat Sabu @ Mat sapu, Mahfuz Omar Mr Bean dan menolak golongan ularmak dalam semak, tanpa menyedari roket DAP akan menjadikan Pas sebagai bahan pembakar menuju kematlamat  Malaysian Malaysia! Tak perlu langkah mayat si Karpal Singh sebelum tubuh negara Islam, kerana Pas sendiri sudah mengkoyak rabakkan bendera mereka serta Pas sudah mentalkinkan perjuangan itu!


Inilah hasil kejayaan muktamar Pas yang dimenangi oleh DAPigs. Membakar api kebencian, terhadap orang UMNO, saudara seagama dan sebangsa. Menanam perasaan benci, dendam kesumat yang mendalam disusuli kata maki hamun sambil disulami laungan TAKBIR!


Begitulah mudah agama digadai muka bagai ditampal dengan kulit babi. Fatwa hebat Nik Aziz bukan sahaja dengan DAP, dengan Syaitan pun Pas sanggup bersahabat, apalah sangat setakat berkawan dengan penjubur serta peliwat kerana semuanya demi untuk menjatuhkan UMNO/BN: Di sunting mnorkembalak

2 ulasan:

  1. PAS DH KENE LUMUR NAJIS B*B* DGN DEEAYYPIG LA BROO. DAH X GUNA CKP DGN PENGANUT SESAT NIH. BWK AGAMA PUN DAH X SERUPA AGAMA. AKIDAH DH MELENCONG TAH KEMANA. PENGANUT PASRAEL DH JADI ZOMBIE KG PISANG. ANGGOK2 JEK KEHKEHKEH ADOIYAIII

    BalasPadam
  2. Jeffry ada satu formula je, nasihat depa ni tak mau ikut jadi kita hari-hari dok pakat kutuk je, kalau-kalau depa nak sedaq...

    BalasPadam

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog KBE

Catatan Popular