UMNO Online - Kit Siang Sebagai TPM, Anwar Perlekeh Pas


Inilah wajah apek tua yang akan jadi orang kuat nombor dua di Malaysia selepas PRU-13 jika Pakatan Rakyat menang. Nampaknya terpaksalah Nik Aziz dan Hadi Awang melupakan hasrat mereka ingin kedudukan di Putrajaya.

Janji ini dilafazkan oleh anwar dalam wawancara  dengan akhbar Sin Chew Daily yang disiarkan pada 26 November lalu bersempena dengan Kongres Nasional Tahunan PKR Ketujuh.

Sia-sialah Nik Aziz dan Hadi Awang (PAS) sampai terkincit-kincit dalam kain mempertahan Anwar Al-Juburi seperti yang dikatakan oleh Mat Sabu. Yang lebih malang lagi kepada juak-juak Pas yang sanggup guling-guling atas jalan mempertahankan Anwar. 
Klik disini seterusnya - UMNO Online - Kit Siang Sebagai TPM, Anwar Perlekeh Pas Kadang-kadang bagus juga jika difikirkan andainya terjadi, baru Pas sedar diri apa yang mereka perjuangkan selama ini sia-sia belaka tidak dihargai oleh rakan sejawat mereka di dalam Pakatan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen yang berfakta disertakan link adalah digalakkan, komen berunsur lucah dan makian tidak dibenarkan dan komen tersebut tidak akan diterbitkan dan dipadam

by
mnorkembalak

Rakan Blog K.B.E

FB